פנה עם רוטב פלפל אדום
פנה עם רוטב פלפל אדום הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם rigate פנה, פלפלים-cored, רוטב עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (Penne Saporite " Il Frantoio”), פנה דגנים מלאים ברוטב פלפל אדום קלוי, כרובית וצלפים {בגידה}, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את פנה עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני עד שמתרככים ומתחילים להשחים, בערך 5 דקות.
מוסיף את הפלפלים, צלפים ופלפל אדום כתוש ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים מתרככים קלות השחמה כתמים, כ 10 דקות. מערבבים בחומץ ומבשלים עד כמעט התאדה, על 2 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את פנה ואת מי הבישול השמורים לרוטב, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, כ 2 דקות. מערבבים בזיליקום.
מעבירים את הפסטה לקערות, מפזרים את הפקורינו ומגישים.