פנה עם רוטב פלפל אדום וברוקולי
פנה עם רוטב פלפל אדום וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 472 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, מלח, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 97%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פנה ברוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה ספוריט "איל פרנטויו"), פנה עם רוטב פלפל אדום, ו ברוקולי פנה עם רוטב חמאת בוטנים פיקנטי.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן הזית על אש בינונית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצלים ומקפיצים אותם כ -5 דקות עד שהם מתרככים; מערבבים מדי פעם. מנמיכים מעט את האש ומוסיפים את השום והפלפל האדום. ממשיכים לבשל את הירקות, תוך ערבוב לעתים קרובות במשך 15 דקות.
במעבד מזון או בבלנדר קוצצים את השקדים בסדר.
מוסיפים את תערובת הפלפל-בצל, החומץ ושמן הזית שנותר; מערבבים הכל למחית.
מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והקאיין. מערבבים בקצרה כדי לשלב אותם.
מסדרים ספינת קיטור ירקות מעל מים בסיר. מביאים את המים לרתיחה, ומוסיפים את הברוקולי. מכסים את התבנית, ומבשלים את הברוקולי על אש בינונית במשך 5 דקות או קצת יותר, עד שהוא רך כרצונכם. שמור את זה חם.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד שהיא פשוט רכה.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר.
יוצקים את רוטב הפלפל האדום, גבינת הפרמזן, הברוקולי והבזיליקום לסיר הפנה.
מחממים את התוכן על אש בינונית עד שהפסטה חמה מאוד.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם במידת הצורך.