פנה עם רוטב פסטו קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 466 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי פסטו, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטו עוף Penne פסטה בקדירה אחת, עוף פסטו פן עם ברוקולי, ו פסטו פנה שמנת עם סרטי ירקות.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק מעט, על 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
פנה!
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים ומערבבים ברוקולי, אספרגוס, פטריות, בצל, שום, ו 1/2 כוס צנוברים עד ברוקולי ואספרגוס הם מכרז, כ 8 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
פטריות
שמן זית
צנוברים
ברוקולי
שום
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני ומערבבים בקמח וכפית 1 מלח עד חלקה. לאט לטאטא בחלב עד משולב היטב, להביא לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. רוטב מבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, כ 3 דקות.