פנה קוטה מחמאה
חמאה Panna קוטה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . לך לחנות ותביא חצי-חצי, סוכר, חלב-חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta.
הוראות
הפוך panna קוטה: בקערה, מפזרים ג ' לטין מעל 1 כוס חלב; תן לנוח 5 דקות.
לטאטא סוכר וחצי וחצי בסיר מעל חום בינוני להמיס סוכר. כאשר התערובת מתחילה לבעבע בקצוות, לשפוך מעל תערובת חלב חמאה לטאטא לשלב ולהמיס ג ' לטין. מערבבים שנותר חלב חמאה. תערובת זן דרך מסננת בסדר meshed ולחלק באופן שווה בין שש 6 עוז. ramekins. מקררים את פאנה קוטה עד סט, לפחות 6 שעות או לילה.
הפוך רוטב: תערובת פטל עם מיץ וסוכר במעבד מזון עד חלקה. מתח; להשליך מוצקים.
כדי לשחרר את פאנה קוטה, הריצו סכין בעלת להב דק סביב הקצוות והפכו על גבי צלחות.