קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

פנה קוטה עם רוטב קרמל

פנה קוטה עם רוטב קרמל
פנה קוטה עם רוטב קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר ממתקים, אבקת ג'לטין, חצי וחצי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פנקוטה אגוזי לוז עם רוטב קרמל, פאנה קוטה רפאים עם רוטב מחריד(פאנה קוטה עם רוטב חמוציות-תפוז), ו פנה קוטה קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב סוכר ו -1 כוס חצי וחצי בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים חצי וחצי שנותרו, שמנת כבדה ווניל ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד מים חמים וג 'לטין, מקציפים עד שהג' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף תערובת ג ' לטין לתערובת חצי וחצי עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מסירים מהאש ויוצקים לרמקינס או לתבניות קאפקייקס ומצננים לפחות 2 שעות או למשך הלילה עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר פנה קוטה מהמקרר. טובלים את תחתית הרמקינס או פח הקאפקייקס לאמבט מים חמים למשך כ-15 שניות. כבה את צורות הפנא קוטה על צלחות הגשה. למעלה עם רוטב קרמל כתום ולתת לרוץ למטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מגישים כשהרוטב עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
ממיסים את החמאה והסוכר החום יחד בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את מיץ התפוזים וכוכב האניס ומבשלים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את גרידת התפוז ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו