פנה קוטה עם רוטב קרמל
פנה קוטה עם רוטב קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר ממתקים, אבקת ג'לטין, חצי וחצי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פנקוטה אגוזי לוז עם רוטב קרמל, פאנה קוטה רפאים עם רוטב מחריד(פאנה קוטה עם רוטב חמוציות-תפוז), ו פנה קוטה קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סוכר ו -1 כוס חצי וחצי בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה עד לאיחוד.
מוסיפים חצי וחצי שנותרו, שמנת כבדה ווניל ומבשלים 3 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד מים חמים וג 'לטין, מקציפים עד שהג' לטין מתמוסס.
להקציף תערובת ג ' לטין לתערובת חצי וחצי עד לאיחוד יסודי.
מסירים מהאש ויוצקים לרמקינס או לתבניות קאפקייקס ומצננים לפחות 2 שעות או למשך הלילה עד להתייצבות.
הסר פנה קוטה מהמקרר. טובלים את תחתית הרמקינס או פח הקאפקייקס לאמבט מים חמים למשך כ-15 שניות. כבה את צורות הפנא קוטה על צלחות הגשה. למעלה עם רוטב קרמל כתום ולתת לרוץ למטה הצדדים.
ממיסים את החמאה והסוכר החום יחד בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את מיץ התפוזים וכוכב האניס ומבשלים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את גרידת התפוז ומסירים מהאש.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו