קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

פנה קוטה עם רוטב קרמל

פנה קוטה עם רוטב קרמל
פנה קוטה עם רוטב קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר ממתקים, אבקת ג'לטין, חצי וחצי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פנקוטה אגוזי לוז עם רוטב קרמל, פאנה קוטה רפאים עם רוטב מחריד(פאנה קוטה עם רוטב חמוציות-תפוז), ו פנה קוטה קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב סוכר ו -1 כוס חצי וחצי בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים חצי וחצי שנותרו, שמנת כבדה ווניל ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד מים חמים וג 'לטין, מקציפים עד שהג' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להקציף תערובת ג ' לטין לתערובת חצי וחצי עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מסירים מהאש ויוצקים לרמקינס או לתבניות קאפקייקס ומצננים לפחות 2 שעות או למשך הלילה עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר פנה קוטה מהמקרר. טובלים את תחתית הרמקינס או פח הקאפקייקס לאמבט מים חמים למשך כ-15 שניות. כבה את צורות הפנא קוטה על צלחות הגשה. למעלה עם רוטב קרמל כתום ולתת לרוץ למטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מגישים כשהרוטב עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
ממיסים את החמאה והסוכר החום יחד בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים את מיץ התפוזים וכוכב האניס ומבשלים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את גרידת התפוז ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גרידה כתומהגרידה כתומה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו