פנה קוטה עם תאנים קלויים ובלסמי
פנה קוטה עם תאנים קלויים ובלסמי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמנת כבדה, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 3 שעות ו -30 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: פנה קוטה עם תאנים קלויים ובלסמי, פאנה קוטה עם תאנים, ו דבש פאנה קוטה עם תאנים בגריל.
הוראות
ציוד מיוחד: 6 (6-אונקיה) מנות הגשה.
בקערה קטנה, לטבול את יריעות הג ' לטין במים קרים כדי לרכך.
בסיר קטן לשלב את השמנת וסוכר כוס 1. חותכים את שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים.
מוסיפים את הזרעים ואת גוף שעועית וניל לסיר.
להקציף לשלב. להביא את התערובת לרתיחה ולכבות מיד.
הסר את יריעות הג ' לטין המתרככות מהמים הקרירים וקצף לתערובת הקרם החם.
הסר ולהשליך את שעועית וניל.
יוצקים מיד לתוך מנות לשרת ומקררים במשך 2 עד 3 שעות או לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לזרוק את התאנים יחד עם הסוכר שנותר בלסמי.
בואו macerate במשך כ -15 דקות. צלי בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות או עד התאנים רכות והסוכר ובלסמי החלו לקרמל על התאנים.
מעל פנה קוטה עם התאנים הקלויות.