פנה קוטה תירס עם דולסה דה לצ'ה
המתכון תירס Panna קוטה עם Dulce de Leche מוכן בסביבות 7 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך רוטב קרמל, מים, אוזני תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מתוק תירס Panna קוטה, מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), ו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה.
הוראות
להביא חלב וסוכר להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני.
להוסיף גרעיני תירס. מבשלים עד תירס רך, על 5 דקות. מסננים חלב לסיר גדול; מוסיפים 2 כוסות שמנת, מלח גס, וקלחי תירס. להביא לרתיחה. כיסוי; להסיר מהחום. תלול 30 דקות.
מעבירים תירס לקערה קטנה. כיסוי; צמרמורת.
בינתיים, מניחים 3 כפות מים בכוס קטנה.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך, לפחות 15 דקות.
הסר קלחי מתערובת שמנת; להיפטר קלחי. להביא תערובת שמנת כדי להתבשל.
מוסיפים ג ' לטין מרוכך; מערבבים להתמוסס. מחלקים תערובת קרם בין שישה 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג. מכסים ומקררים עד סט, לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
להקציף dulce de leche ו 3 כפות קרם בקערה קטנה כדי להתמזג. כפית קצת רוטב על כל קוטה פאנה.
מפזרים כמה גרעיני תירס על כל קינוח (עתודה שנותר תירס לשימוש נוסף) ומגישים.