חזיר מגורר ופאנוצ'ו שעועית עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם קת חזיר, מיץ ליים, מיץ אננס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו מולוטות עגל קוצ'יניטה פיביל עם בצל כבוש, קוצ'יניטה פיביל (פורקו פיביל), ו פיביל שומר קלוי עם בצל חבואוארו-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לשקיפות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד לריחני ומתרכך מעט, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את משחת האכיוט ומערבבים היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annatto
5
מוסיפים את מיצי התפוזים והאננס ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, מכבים את האש ומעבירים בזהירות לבלנדר. מגניב. מעבדים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מפזרים את קת החזיר בכבדות עם מלח ופלפל מכל הצדדים. מסדרים את הקליפות הכתומות בתחתית סיר איטי, בצד העור כלפי מעלה (זה מוסיף טעם נוסף לחזיר ומבטיח שהבשר לא יתייבש).
יוצקים את מחית האכיוט בתוך הכיריים האיטיים. מכסים את הכיריים האיטיים ומדליקים לאש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
Annatto
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
9
תן לזה להתבשל עד שהחזיר רך ומוכן לגריסה, כ -5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מכבים את הכיריים האיטיים ומוציאים את התפוזים מהסיר וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
גב שומן חזיר
11
תנו לחזיר להתקרר מעט לפני הגריסה. באמצעות שני מזלגות או עם ידיים נקיות, לגרוס את חזיר. מחזירים את הבשר הגרוס לסיר האיטי הממולא ברוטב ושומרים על חום עד שהוא מוכן להגשה.
תן לעמוד במשך 30 דקות. הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה.
4
לטורטיות הממולאות שעועית שחורה מטוגנת (פנוצ 'וס): בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 5 אינץ' חותכים טורטיה קטנה יותר מכל טורטיה. שמור את השאריות להכנת צ 'ילקילים, מרק טורטיה וכו'.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורטיה
קציצות עוף צמחוניות קפואות
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
5
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה. לאחר מכן מוסיפים את השעועית לחום ולרכך, כ -5 דקות, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע צריבה. מכבים את האש ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
במחבת מטגן גדולה מחממים את יתרת 1/2 כוס השמן הצמחי ל -350 מעלות צלזיוס. התחל בפיזור 1 כף שעועית מחוממת על פני הטורטייה. עורמים מעליו את הטורטייה השנייה ולוחצים על הקצוות לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קציצות עוף צמחוניות קפואות
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את עודפי השעועית בצד הפנוצ ' ו. עובדים בקבוצות, מטגנים את הפנוצ ' ו עד להזהבה בצבע, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
8
מוציאים מהתבנית ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להגשה: מעל כל פנוצ 'ו כ 1/3 כוס קוצ' יניטה פיביל. למעלה עם הבצל האדום הכבוש והבנרוס, אם רוצים. קח ביס, למות וללכת לגן עדן.