קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

פנוצ'ו חזיר ושעועית מגורדים עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל)

פנוצ'ו חזיר ושעועית מגורדים עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל)
חזיר מגורר ופאנוצ'ו שעועית עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם קת חזיר, מיץ ליים, מיץ אננס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו מולוטות עגל קוצ'יניטה פיביל עם בצל כבוש, קוצ'יניטה פיביל (פורקו פיביל), ו פיביל שומר קלוי עם בצל חבואוארו-ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לשקיפות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד לריחני ומתרכך מעט, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את משחת האכיוט ומערבבים היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
5
מוסיפים את מיצי התפוזים והאננס ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, מכבים את האש ומעבירים בזהירות לבלנדר. מגניב. מעבדים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מפזרים את קת החזיר בכבדות עם מלח ופלפל מכל הצדדים. מסדרים את הקליפות הכתומות בתחתית סיר איטי, בצד העור כלפי מעלה (זה מוסיף טעם נוסף לחזיר ומבטיח שהבשר לא יתייבש).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Boston ButtBoston Butt
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מניחים את קת החזיר על גבי התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
8
יוצקים את מחית האכיוט בתוך הכיריים האיטיים. מכסים את הכיריים האיטיים ומדליקים לאש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
9
תן לזה להתבשל עד שהחזיר רך ומוכן לגריסה, כ -5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מכבים את הכיריים האיטיים ומוציאים את התפוזים מהסיר וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
תנו לחזיר להתקרר מעט לפני הגריסה. באמצעות שני מזלגות או עם ידיים נקיות, לגרוס את חזיר. מחזירים את הבשר הגרוס לסיר האיטי הממולא ברוטב ושומרים על חום עד שהוא מוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1
מערבבים את צ ' ילי הבנרו, מיץ הליים, שמן הזית, האורגנו והמלח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים היטב לשילוב.
3
תן לעמוד לפחות 20 דקות. הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה.
1
מערבבים יחד את הבצל האדום, מיץ הליים, שמן הזית, הרגנו והמלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים היטב לשילוב.
3
תן לעמוד במשך 30 דקות. הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה.
4
לטורטיות הממולאות שעועית שחורה מטוגנת (פנוצ 'וס): בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 5 אינץ' חותכים טורטיה קטנה יותר מכל טורטיה. שמור את השאריות להכנת צ 'ילקילים, מרק טורטיה וכו'.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורטיהמרק טורטיה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
5
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה. לאחר מכן מוסיפים את השעועית לחום ולרכך, כ -5 דקות, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע צריבה. מכבים את האש ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
במחבת מטגן גדולה מחממים את יתרת 1/2 כוס השמן הצמחי ל -350 מעלות צלזיוס. התחל בפיזור 1 כף שעועית מחוממת על פני הטורטייה. עורמים מעליו את הטורטייה השנייה ולוחצים על הקצוות לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את עודפי השעועית בצד הפנוצ ' ו. עובדים בקבוצות, מטגנים את הפנוצ ' ו עד להזהבה בצבע, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
מוציאים מהתבנית ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להגשה: מעל כל פנוצ 'ו כ 1/3 כוס קוצ' יניטה פיביל. למעלה עם הבצל האדום הכבוש והבנרוס, אם רוצים. קח ביס, למות וללכת לגן עדן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות