קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

פנוצ'ו חזיר ושעועית מגורדים עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל)

פנוצ'ו חזיר ושעועית מגורדים עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל)
חזיר מגורר ופאנוצ'ו שעועית עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם קת חזיר, מיץ ליים, מיץ אננס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו מולוטות עגל קוצ'יניטה פיביל עם בצל כבוש, קוצ'יניטה פיביל (פורקו פיביל), ו פיביל שומר קלוי עם בצל חבואוארו-ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לשקיפות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד לריחני ומתרכך מעט, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את משחת האכיוט ומערבבים היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
5
מוסיפים את מיצי התפוזים והאננס ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, מכבים את האש ומעבירים בזהירות לבלנדר. מגניב. מעבדים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מפזרים את קת החזיר בכבדות עם מלח ופלפל מכל הצדדים. מסדרים את הקליפות הכתומות בתחתית סיר איטי, בצד העור כלפי מעלה (זה מוסיף טעם נוסף לחזיר ומבטיח שהבשר לא יתייבש).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
Boston ButtBoston Butt
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
מניחים את קת החזיר על גבי התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
8
יוצקים את מחית האכיוט בתוך הכיריים האיטיים. מכסים את הכיריים האיטיים ומדליקים לאש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
9
תן לזה להתבשל עד שהחזיר רך ומוכן לגריסה, כ -5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מכבים את הכיריים האיטיים ומוציאים את התפוזים מהסיר וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
תנו לחזיר להתקרר מעט לפני הגריסה. באמצעות שני מזלגות או עם ידיים נקיות, לגרוס את חזיר. מחזירים את הבשר הגרוס לסיר האיטי הממולא ברוטב ושומרים על חום עד שהוא מוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1
מערבבים את צ ' ילי הבנרו, מיץ הליים, שמן הזית, האורגנו והמלח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים היטב לשילוב.
3
תן לעמוד לפחות 20 דקות. הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה.
1
מערבבים יחד את הבצל האדום, מיץ הליים, שמן הזית, הרגנו והמלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים היטב לשילוב.
3
תן לעמוד במשך 30 דקות. הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה.
4
לטורטיות הממולאות שעועית שחורה מטוגנת (פנוצ 'וס): בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 5 אינץ' חותכים טורטיה קטנה יותר מכל טורטיה. שמור את השאריות להכנת צ 'ילקילים, מרק טורטיה וכו'.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורטיהמרק טורטיה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
5
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה. לאחר מכן מוסיפים את השעועית לחום ולרכך, כ -5 דקות, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע צריבה. מכבים את האש ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
במחבת מטגן גדולה מחממים את יתרת 1/2 כוס השמן הצמחי ל -350 מעלות צלזיוס. התחל בפיזור 1 כף שעועית מחוממת על פני הטורטייה. עורמים מעליו את הטורטייה השנייה ולוחצים על הקצוות לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את עודפי השעועית בצד הפנוצ ' ו. עובדים בקבוצות, מטגנים את הפנוצ ' ו עד להזהבה בצבע, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
מוציאים מהתבנית ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להגשה: מעל כל פנוצ 'ו כ 1/3 כוס קוצ' יניטה פיביל. למעלה עם הבצל האדום הכבוש והבנרוס, אם רוצים. קח ביס, למות וללכת לגן עדן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'הדבק אכיוטההדבק אכיוטה2גב שומן חזירגב שומן חזיר1-2 כפות שמן זית כתית מעולהשעועית שחורה מטוגנת מחדששעועית שחורה מטוגנת מחדש5צ'ילי habanero, נבקע, זרע קצוץ דקצ'ילי habanero, נבקע, זרע קצוץ דק20טורטיות תירסטורטיות תירס4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2ליים, juicedליים, juiced1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים סחוט טרי (כ 5 לימונים)מיץ ליים סחוט טרי (כ 5 לימונים)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים סחוט טרי מ 6 תפוזים, עורות שמורותמיץ תפוזים סחוט טרי מ 6 תפוזים, עורות שמורות12 כפיות אבקת שוםאורגנו מיובש מתפורראורגנו מיובש מתפורר1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובש מתפורראורגנו מיובש מתפורר791 לב מפאלדי טרי אם אפשראחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו1קילוגרםתחת חזיר, חתוך לקוביות 3 אינץתחת חזיר, חתוך לקוביות 3 אינץ1בצל אדום, לרבעים לחתוך רצועות 1 אינץבצל אדום, לרבעים לחתוך רצועות 1 אינץ1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרו 2 כפות שמן צמחיו 2 כפות שמן צמחי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1בצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ