פנזנלה עם ארטישוק, זיתים ומנצ'גו
פנזנלה עם ארטישוק, זיתים ומנצ'גו עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 610 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם חומץ שרי, שמן זית, סלט ארטישוק פשוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנזנלה עם ארטישוק וזיתים, פנזנלה עם ארטישוק, זיתים שחורים וצלפים, ו זיתים במרינדה ומנצ'גו (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את קוביות הלחם עם קצת שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד משחימים קלות ופשוט פריך מבחוץ, על 10 דקות.
שלב את vinegars, 1/4 כפית. מלח, וקורטוב של פלפל בקערה גדולה ולאט לאט לטאטא בשמן זית.
מוסיפים את קוביות הלחם, הפלפלים, הזיתים והארטישוקים וזורקים למעיל עם הויניגרט. להפריש לרבד במשך 10-15 דקות. רגע לפני ההגשה, לזרוק את ארוגולה וגבינה ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. (הסלט, ללא ארוגולה וגבינה, יכול להיות מורכב עד 8 שעות מראש. לאחסן במקרר אבל לאכול את הסלט בטמפרטורת החדר).סלט ארטישוק פשוט
אם אתה הולך להשתמש ארטישוקים קפואים, הייתי מוסיף אותם, לא מופשר, לנוזל הלא חוקי כמתואר להלן.2 פאונד ארטישוק קטן, trimmed2 1/2 כוסות מים 1 / 4 כוס זית oil1/4 כוס יין לבן wine3 כף. לימון juice1 כף. שמפניה vinegar2 שיני שום, מרוסק עם הצד השטוח של סכין, עור עזב on3 טימין טרי sprigs1 מפרץ leaf1 כפית. מלח
מערבבים הכל מלבד הארטישוקים במחבת רחבה ולא תגובתי ומביאים לרתיחה. זרוק בארטישוק ולכסות את פני השטח בנייר קלף או צלחת הפוכה חסינת חום כדי לשמור על הארטישוקים שקועים. מביאים את הנוזל לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים עד מכרז, 10-15 דקות בהתאם לגודלם. כדי לבדוק אם הם נעשים, מקל את קצה הסכין לתוך הבסיס והעלים, לוודא ששניהם עדינים.לאחר ביצוע, לנקז את הארטישוקים ולזרוק אותם עם: 1/2 כף. שמן זית/2 כפית. טחון garlic1 / 2 כפית. לימון מגורר zestsalt ופלפל לפי הטעם
הערה אחרונה: כדי לוודא שהארטישוקים מוכנים, אני אטעם אחד. אתה רוצה להיות מסוגל לנשוך בקלות (ולבלוע את העלים). כשעשיתי את זה אתמול, הבסיס נעשה אבל לא את העלים אז בסופו של דבר נאלצתי לחתוך את החלק הזה ופשוט להשתמש בבסיס.