פנזנלה עם פטה ובזיליקום
Panzanella עם Fetan ובזיליקום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח ופלפל, לחם כפרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פאנצנלה קיץ עם אבטיח, לחם תירס פסטו, פטה, עגבניות Panzanella עם שרימפס ובזיליקום, ו סלט ארטישוק בזיליקום ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים קוביות לחם על תבנית אפייה וטוסט בתנור 10 עד 15 דקות.
מערבבים את הלחם עם עגבניות, שאלוט וצלפים ולתת לשבת במשך כ 5 דקות. בינתיים, מוסיפים שמן זית וחומץ בלסמי לקערה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם, מקציפים ומוסיפים ללחם.
מוסיפים פטה ובזיליקום לקערה. לזרוק קלות עם כף עץ. צלחת panzanella, מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים.