קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פני של דיאן רוסן וורטינגטון עם ברוקולי צלוי וגרמולטה פיסטוק

פני של דיאן רוסן וורטינגטון עם ברוקולי צלוי וגרמולטה פיסטוק
פני של דיאן רוסן וורטינגטון עם ברוקולי צלוי וגרמולטן פיסטוק הוא טבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 619 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברוקולי, פנה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פנה עם אגוזי לוז גרמולטן וברוקוליני צלוי, Butternut פנה קלוי עם פיסטוק פסטו, ו Pepitan ורוטב פיסטוק עם סקווש קלוי ודגנים שלמים פנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את הפיסטוקים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד ריחני ופשוט הופך חום. מגניב, בערך לקצוץ, ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים עם גרידת לימון, שום ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
4
בינתיים, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות של שמן זית ומלח ופלפל ולהתפזר על תבנית אפייה גדולה בשכבה אחת. צולים במשך 20-25 דקות, עד חום קל ומתחיל לפריך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הסר מהתנור ומפזרים מיץ לימון ועדיין חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד הברוקולי מתבשל, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה ולנקז, בהזמנת 1 כוס מים לבישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
החזירו את הפסטה לסיר והוסיפו את הברוקולי, את רוב הגרמולטה פיסטוק, ואת שאר שמן הזית. לזרוק היטב לשלב, הוספת מי פסטה לפי הצורך כדי ליצור רוטב צמיג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומחלקים בין קערות. למעלה עם כל גרמולטה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת