פני של דיאן רוסן וורטינגטון עם ברוקולי צלוי וגרמולטה פיסטוק
פני של דיאן רוסן וורטינגטון עם ברוקולי צלוי וגרמולטן פיסטוק הוא טבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 619 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברוקולי, פנה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פנה עם אגוזי לוז גרמולטן וברוקוליני צלוי, Butternut פנה קלוי עם פיסטוק פסטו, ו Pepitan ורוטב פיסטוק עם סקווש קלוי ודגנים שלמים פנה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הפיסטוקים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד ריחני ופשוט הופך חום. מגניב, בערך לקצוץ, ולהעביר לקערה קטנה.
מערבבים עם גרידת לימון, שום ופטרוזיליה.
בינתיים, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות של שמן זית ומלח ופלפל ולהתפזר על תבנית אפייה גדולה בשכבה אחת. צולים במשך 20-25 דקות, עד חום קל ומתחיל לפריך.
הסר מהתנור ומפזרים מיץ לימון ועדיין חם מאוד.
בעוד הברוקולי מתבשל, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה ולנקז, בהזמנת 1 כוס מים לבישול פסטה.
החזירו את הפסטה לסיר והוסיפו את הברוקולי, את רוב הגרמולטה פיסטוק, ואת שאר שמן הזית. לזרוק היטב לשלב, הוספת מי פסטה לפי הצורך כדי ליצור רוטב צמיג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומחלקים בין קערות. למעלה עם כל גרמולטה שנותרה.