סטייק גבינת פילדלפיה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך חלב, קמח, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פנים פתוחות צ'ילה-גבינה טורטיות, כריך עם פרצוף פתוח עם גבינת תות, ו טוסט גבינה צמחונית עם פרצוף פתוח עם ויניגרט חרדל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. חותכים את באגט לתוך 1/4 סיבובים עבים אינץ', טפטוף עם שמן, העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בגט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים על תבנית אפייה, ואופים עד פריך וזהוב קל, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
העברה למתלה וקריר בשכבה אחת.
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל ופלפלים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל חום זהוב ופלפלים רכים.סטייק העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה אחרת, חום שנותר 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים פרוסת בשר על כל פרוסת טוסט בגט ומעל עם 1 כפית בצל קרמל ופלפלים טפטוף של רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
רוטב גבינה
בגט
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
למריחה על טוסט אם רוצים
מים כדי לאפשר
2
לשרת. תהנו!רוטב גבינה:.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים את הקמח עם כף עץ ומבשלים ערבוב כל הזמן בדמות 8, עד צהוב חיוור, על 1 דקה. לאט לאט לטאטא את החלב ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את החרדל, חזרת, מלח, פפריקה, קאיין, פלפל לבן ואגוז מוסקט. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.