קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פניני אבוקדו עם ברי, מוצרלה, עגבניות מיובשות יום ראשון, ובזיליקום

פניני אבוקדו עם ברי, מוצרלה, עגבניות מיובשות יום ראשון, ובזיליקום
פאניני אבוקדו עם ברי, מוצרלה, עגבניות מיובשות שמש, בזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, שמן זית עגבניות מיובשות, עגבניות מיובשותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מוצרלה במרינדה עם בזיליקום ועגבניות מיובשות, קציצת הודו קפרזה אפויה עם עגבניות מיובשות, מוצרלה ובזיליקום פסטו, ו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה! (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפטוף הקרביים של שני חצאי הלחם עם שמן. מסדרים את המוצרלה במחצית התחתונה, ואת הברי במחצית העליונה. ממלאים את החלק הפנימי עם עגבניות מיובשות, עלי בזיליקום ואבוקדו. מתבלים את האבוקדו עם שפריץ של מיץ לימון, מלח ופלפל. ערם את שני החצאים לתוך כריך, ולשים על מכבש פניני חם במשך כ -10 דקות, עד הלחם הוא פריך, והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
2
חותכים לרבעים ולאכול חם!