פניני אבוקדו עם ברי, מוצרלה, עגבניות מיובשות יום ראשון, ובזיליקום
פאניני אבוקדו עם ברי, מוצרלה, עגבניות מיובשות שמש, בזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, שמן זית עגבניות מיובשות, עגבניות מיובשותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מוצרלה במרינדה עם בזיליקום ועגבניות מיובשות, קציצת הודו קפרזה אפויה עם עגבניות מיובשות, מוצרלה ובזיליקום פסטו, ו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה! (מתכונים דומים).
הוראות
טפטוף הקרביים של שני חצאי הלחם עם שמן. מסדרים את המוצרלה במחצית התחתונה, ואת הברי במחצית העליונה. ממלאים את החלק הפנימי עם עגבניות מיובשות, עלי בזיליקום ואבוקדו. מתבלים את האבוקדו עם שפריץ של מיץ לימון, מלח ופלפל. ערם את שני החצאים לתוך כריך, ולשים על מכבש פניני חם במשך כ -10 דקות, עד הלחם הוא פריך, והגבינה נמסה.