פניני טפיוקה לתה בועה
פניני טפיוקה אתה מקבל משקה שמגיש 8. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו סירופ סוכר, פניני טפיוקה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו פניני טפיוקה עם קוקוס ומלון מתוקים, תירס מתוק ופודינג פניני טפיוקה, ו אגסים שלוקים בתה עם פניני טפיוקה וסצומות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הטפיוקה; חוזרים לרתיחה. להפחית חום, לכסות, ומרתיחים בעדינות 30 דקות.
בואו טפיוקה לשבת 25 דקות במים, מכוסה.
מסננים ושוטפים במסננת מתחת למים זורמים קרים.
יוצקים סירופ סוכר על פני טפיוקה; להשתמש בתוך 4 עד 5 שעות.
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים טפיוקה; חוזרים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים בעדינות 20 דקות.
הסר מהחום; תן לשבת 15 דקות, מכוסה.
מסננים ושוטפים במסננת מתחת למים זורמים קרים.
מוסיפים סירופ סוכר; מניחים במיכל אטום. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
לתה, להביא סיר בינוני של מים לרתיחה (להשתמש יחס 4 ל -1 של מים טפיוקה), ולהוסיף טפיוקה (1/4 כוס למנה). מרתיחים 1 עד 3 דקות, או עד רך. לשטוף ולכסות עם סירופ סוכר לפי הטעם.
הוסף תערובת תה של בחירה (ראה המתכון שלנו עבור תה חלב בועה מימין).
הערה: טפיוקה מבושלת יש להשתמש בתוך 3 ימים, או שזה יהיה רגשני.