Paneer תרד וטופו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו jalapeño צ'ילה, jalapeã±o צ' ילה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פניר תרד וטופו, פאלאק פאניר (תרד הודי ופניר), ו פאלק פאניר (Paneer תרד) (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוביית הטופו לחתיכות בגודל של קוביית סוכר או קצת יותר קטן. מביאים 6 כוסות מים לרתיחה, מוסיפים 1 כפית מלח ומורידים את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: זכוכית מיושנת או סלעים, צוננת.
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
מוסיף את טופו, לכבות את החום, ולהשאיר למשך 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
3
יוצקים לתוך מסננת לנקז. (אם השתמשת טופו רך, להסיר אותו עם כפית מחוררת.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
קיטור התרד עד נבול, ואז להסיר אותו ללוח חיתוך וקוצצים. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לסחוט את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
שים את הצ 'ילי, ג' ינג ' ר, שום ובצל במעבד מזון, ולעבד עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
מחממים את הגהי או החמאה במחבת לא דביקה, מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף 1 כפית מלח, כמון, אגוז מוסקט, קאיין, ו 1 כוס מים.מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להחזיר את התערובת למעבד המזון, להוסיף את התרד, פירה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
להחזיר את התערובת למחבת, להוסיף את חצי וחצי ואת טופו, ומבשלים במשך כ 5 דקות. כבה את החום ומערבבים ביוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים מעל אורז בסמטי.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטי
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
מזה לא יכול להיות טופו! מאת דבורה מדיסון. Copyright (c) 2000 by Deborah Madison. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.