פנסילבניה-חמאת תפוחים הולנדית
חמאת תפוחים פנסילבניה-הולנדית עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לכם זנגביל טחון, סוכר חום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: מימי פנסילבניה הולנדית עוגת מאפין תפוחים, סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה, ו שעועית הולנדית פנסילבניה של אמא.
הוראות
מערבבים תפוחים וסיידר בסיר גדול או בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות או עד מכרז.
מניחים תערובת תפוחים בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים תערובת תפוח מחית, סוכר, ושאר החומרים במחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 25 דקות או עד התערובת עבה, ערבוב לעתים קרובות. מגניב. אחסן חמאה במיכל אטום במקרר עד 2 חודשים.