קושיבינוני
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פנצ'נלה קפרזה אפויה

פנצ'נלה קפרזה אפויה
פנצ'נלה קפרזה אפויה עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 463 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, עגבניות בשלות בגפן, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 42 דקות . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קפרזה פנצנלה , קפרזה פנצנלה וקפרזה פנצנלה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-375 מעלות F. חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מסדרים את פרוסות העגבניות בתחתית תבנית האפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מטפטפים את החומץ הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
5
מניחים מעל את פרוסות הגבינה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מפזרים את השום והבזיליקום ומזלפים שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים מעל את פרוסות הלחם ומטפטפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
אופים 25 דקות עד שהמילוי מבעבע והלחם פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, קיאנטיname, ורדיקיו., Gruener Veltliner, Trebbiano

שרדונה, סוביניון בלאן וקיאנטי הם הבחירות המובילות שלי לסלט קפרזה. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה של יקב אלדרברוק עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יקב אלדרברוק שרדונה
יקב אלדרברוק שרדונה
ניחוחות של אננס ומנגו מודגשות עם וניל, אניס וקוקוס. הפה מלא ברמזים של אגס וחמאה, עם גימור שקדים קלוי ארוך. יין זה משתלב היטב עם סלט שרימפס שומר ולימון, סקאלופ ים עם סלסת מנגו, לובסטר עם רוטב תירס צלוי, עוף עם בייקון מעושן תפוח ואורז בר, ריזוטו דלעת עם מרווה, סלמון עם רוטב זעפרן לימון.