קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פנצנלה

פנצנלה
המתכון Panzanellan מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בצל, פלפל טחון גס, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק הראשון 6 מרכיבים בקערה; העונה עם מלח ופלפל; בואו לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
טפטוף 1 כף נוזל מתערובת על לחם; לטאטא כל צד עד הזהב; העליון עם 2 כף תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מקשטים עם עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
4
עצמי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.