פנצנלה
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. נסו פנצנלה, לה פנזנלה, ו פנצנלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הלחם והמלח; מבשלים מעל חום נמוך עד בינוני, משליכים לעתים קרובות, במשך 10 דקות, או עד להשחמה יפה.
עבור ויניגרט, לטאטא את כל החומרים יחד.
בקערה גדולה, מערבבים את העגבניות, מלפפון, פלפל אדום, פלפל צהוב, בצל אדום, בזיליקום וצלפים.
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים עם הויניגרט. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מגישים, או מאפשרים לסלט לשבת במשך כחצי שעה לטעמים להתמזג.
מרכיבים
20larges
עלי בזיליקום, קצוצים בצפיפות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
נקניקיית חזיר לא מכוסה3קרום: פירורי קרקר גרהם
צלפים, סחוטים3קרום: פירורי קרקר גרהם
חומץ שמפניה1
מלפפון חממה, unpeeled, זרע, פרוס 1/2 אינץ ' עבה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
חרדל דיז'ון1קטן
לחם צרפתי או boule, לחתוך לקוביות 1-inch (6 כוסות)1אוראו ממולאים כפולים
שום טחון דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפולים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן זית טוב3קרום: פירורי קרקר גרהם
שמן זית טוב1
פלפל אדום, זרע וחתך לקוביות 1 אינץ1
בצל אדום, לחתוך 1/2 פרוס דק2larges
עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות 1 אינץ1
פלפל צהוב, זרע לחתוך לקוביות 1 אינץ