המתכון Panzanella יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, בצל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
1
לייבש את הלחם בתנור F 350 על גיליון עוגיות במשך 15 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם. בקערה גדולה, להקציף יחד את שמן זית, חומץ, מיץ לימון, פטרוזיליה, ומלח. מקפלים את הלחם, עגבניות, בצל, זיתים, בזיליקום. לזרוק עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'