פנצנלה בגריל
Panzanella בגריל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לך גרידת לימון, עלי בזיליקום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. נסו Panzanella בגריל, BLT panzanella בגריל, ו Panzanella בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
פורה 3/4 עלי בזיליקום כוס ו 1/3 כוס בתוספת 2 כפות שמן בבלנדר עד שברי בזיליקום חלקה רק זעיר להישאר. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה. מסננים תערובת לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר שמן ככל האפשר; להשליך מוצקים מסננת.
מוסיפים שאלוט, צ ' ילה, גרידת לימון ומיץ לימון לשמן בזיליקום; מקציפים כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. חזור לטמפרטורת החדר ו rewhisk לפני השימוש.
חותכים עגבניות לתוך טריזים שונים, סיבובים, וקוביות; מוסיפים לקערה עם רוטב. לזרוק מעיל; לתת להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
בינתיים, לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם, או מחממים מראש גריל גז גבוה.
מברשת לחם עם הנותרים 1/3 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. לחם גריל עד חרוך כתמים, על 2 דקות לכל צד. לשפשף לחם בגריל עם צדדים חתוכים של שן שום. לקרוע לחם ל 1 " -2 " חתיכות.
מוסיפים לחם ועלים בזיליקום 3/4 כוס שנותרו לקערה עם תערובת עגבניות; לזרוק למעיל. פאנזנלה עונה לטעום עם מלח ופלפל ומגישים.