פנצנלה בקר בגריל עם ויניגרט יין פורט
מתכון פנצנלה בשר בקר בגריל עם ויניגרט יין פורט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. אם יש לך מלח, חומץ סיידר, לחם [4 אונקיות לחם], וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו מדליונים בקר עם רוטב פאן יין פורט, בשר בקר מבושל איטי Stroganoff עם יין פורט, ו גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ויניגרט, לשלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
כדי להכין סלט, לארגן קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. קל מעיל קוביות לחם עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד קלוי.
מערבבים לחם, עגבניות, בצל, בזיליקום, גבינת פקורינו רומנו, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
טפטוף ויניגרט על תערובת קוביית לחם; לזרוק בעדינות מעיל.
מפזרים בשר עם 1/4 מלח כפית.
מניחים בשר בקר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד בשר הוא בינוני-נדיר או רצוי מידת doneness.