קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פנצנלה ים תיכונית מחיטה מלאה

פנצנלה ים תיכונית מחיטה מלאה
לחם מחיטה מלאה ים תיכוני Panzanellan הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 260 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עלי בזיליקום, חומץ בלסמי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פנזנלה ים תיכוניתname, סלט פנזנלה ים תיכוניname, ו סלט פנזנלה עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים עגבניות ו -3 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים לחם וגבינה, זורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מגישים באופן מיידי.
4
מגישים עם: פרושוטו עטוף פרוסות מלון
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מלוןמלון