פנצנלה ים תיכונית מחיטה מלאה
לחם מחיטה מלאה ים תיכוני Panzanellan הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 260 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עלי בזיליקום, חומץ בלסמי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פנזנלה ים תיכוניתname, סלט פנזנלה ים תיכוניname, ו סלט פנזנלה עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים עגבניות ו -3 המרכיבים הבאים.
מוסיפים לחם וגבינה, זורקים בעדינות.
מגישים עם: פרושוטו עטוף פרוסות מלון