תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan קלוי ירקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 413 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך צלפים, פלפל, חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פנצנלה ירקות שורש קלוי עם פלפל אדום קלוי ויניגרט רימון, Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, ו פנצנלה ירקות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בשר טחון ומחית שום למשחה עם קמצוץ של מלח באמצעות סכין כבדה גדולה, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה ולהוסיף שמן זית 1/2 כוס בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב היטב. שים קוביות לחם בקערה גדולה טפטוף עם 3 כפות שמן שום, זורק לשלב, ואז לחלק את הלחם בין 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות, הסדרת שכבה 1. טוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד הזהב, 10 עד 12 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
בשר טחון
למריחה על טוסט אם רוצים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לסובב חבלי ליקריץ
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בעדינות לזרוק עגבניות עם 1 כף שמן (לא שמן שום), 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה, ולאחר מכן לסדר שכבה 1 על תבנית אפייה רדודה גדולה. לזרוק שעועית ירוקה באותה קערה עם הנותרים 2 כפות שמן ו 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל, ולאחר מכן לארגן שכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה אחרת. ירקות צלויים, החלפת מיקום של מחבתות באמצע דרך צלייה ומחבתות רועד פעם או פעמיים, עד עגבניות הם מאוד מכרז אבל לא מתפרקים שעועית הם רק מכרז משחימים כתמים, 12 עד 16 דקות. ירקות מגניבים במחבתות עד מוכן להרכיב סלט.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור
לסובב חבלי ליקריץ
4
בעוד ירקות צולים, מוסיפים חומץ לשמן השום שנותר יחד עם צלפים, סוכר, נשאר 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ו whisk לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
שים שעועית ירוקה, עגבניות (יחד עם כל מיצי פאן), לחם קלוי, שעועית, מוצרלה, בזיליקום בקערה גדולה, ואז לטפטף עם רוטב ומערבבים לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
תפוח אדמה נא מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות בטמפרטורת החדר כדי לאפשר טעמים לפתח, ולאחר מכן מערבבים רק לפני ההגשה.