פנקייק Ricotta חדור וסירופ טימין
אם יש לכם לימון גרידת, קורנפלור, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פנקייק דלעת ריקוטה עם סירופ ג'ינג'ר-טימין, קמח תירס-וופלים בייקון עם סירופ מייפל בשמן טימין, ו פנקייק פולנטה בריח לימון עם סירופ טימין אוכמניות.
הוראות
מחממים מחבת ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח ואבקת אפייה.
בקערה גדולה, לשלב את גבינת ריקוטה, חלב, חלמונים, שמנת חמוצה.
להקציף עד חלקה. מערבבים את הקורנית, גרידת לימון, פקאן, ומלח.
מוסיף את תערובת הקמח, ערבוב עד חלקה.
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת ריקוטה. מצקת על 1/3 כוס הבלילה עבור כל פנקייק על המחבת החמה, או במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הפנקייקים במשך 2 עד 3 דקות, או עד צמרות מכוסים בועות הקצוות נראים יבשים. תסתובב ותבשל בצד השני. חזור על ההליך עם הבלילה שנותרה.
מעבירים למגש ומגישים מיד עם סירופ טימין חדור.
בסיר קטן, מעל חום בינוני, לטאטא את הסוכר והמים יחד כדי לשלב.
מוסיפים את ענפי הקורנית; ואז להפחית את החום, ומבשלים במשך 3 דקות.
מערבבים את קורנפלור ו 1 כפית מים בקערה קטנה עד מעורב היטב.
מוסיפים את תרחיף קורנפלור לתערובת הסוכר ומבשלים עד מעובה לסירופ.
הסר מהחום, ומתח לתוך קערת הגשה. זרוק את זרזי הקורנית.