פנקייק אגוז תפוח
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לביבות אגוז תפוחים יכולות להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 265 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. אם יש לכם קמח, חלב, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו לביבות אגוזי תפוח פלאפי, לביבות חלב חמאה תפוח-אגוז, ו קינמון תפוח אגוז פנקייק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמחים, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח.
שלב את החלבונים, הביצה, החלב והשמן; הוסף לחומרים יבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה תפוח ואגוזי מלך.
יוצקים את הבלילה על ידי 1/4 כוסות על מחבת חמה המצופה בתרסיס בישול; הופכים כאשר נוצרות בועות מעל. מבשלים עד שהצד השני מזהיב.