קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות9
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק אגוז תפוח

פנקייק אגוז תפוח
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לביבות אגוז תפוחים יכולות להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 265 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. אם יש לכם קמח, חלב, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו לביבות אגוזי תפוח פלאפי, לביבות חלב חמאה תפוח-אגוז, ו קינמון תפוח אגוז פנקייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמחים, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר חוםסוכר חום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את החלבונים, הביצה, החלב והשמן; הוסף לחומרים יבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה תפוח ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
אגוזי מלךאגוזי מלך
תפוחתפוח
חלבחלב
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
3
יוצקים את הבלילה על ידי 1/4 כוסות על מחבת חמה המצופה בתרסיס בישול; הופכים כאשר נוצרות בועות מעל. מבשלים עד שהצד השני מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגישים עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ