פנקייק אוכמניות ובננה
פנקייק אוכמניות-בננה דורש בסביבה 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת הבוקר הזאת 109 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-35 מנות. אם יש לך מלח, סודה לשתיה, בננות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , וזה לא כל כך סופר. נסו פנקייק אוכמניות ובננה, פנקייק אוכמניות בננה, ו פנקייק בננה ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, לנצח את הביצים עם חלב החמאה. מערבבים במהירות את תערובת הקמח, ואז מערבבים את החמאה המומסת והאוכמניות.
מחממים מחבת או מחבת nonstick גדולה על חום נמוך בינוני לרסס עם ספריי בישול nonstick. מצקת 1/4 כוס הבלילה לכל פנקייק על המחבת, משאיר מקום לפנקייקים להתפשט. מניחים בעדינות פרוסת בננה אחת במרכז כל פנקייק ומבשלים עד בועות מופיעות על פני השטח, 3 עד 4 דקות. הפוך את הפנקייק ומבשל עד חום זהוב בצד השני, 2 עד 3 דקות יותר. בנדיבות אבק פנקייק אוכמניות בננה עם סוכר של ממתקים ומגישים עם סירופ מייפל.