פנקייק אטריות סיני עם אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק אטריות סיני עם אספרגוס. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 528 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, מלח ופלפל, אטריות חיטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק אטריות ביצה סיני, אטריות סיניות, ו מרק עוף-אטריות סיני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים להרתיח אטריות עד אל דנטה.
לנקז היטב. יש לשטוף במים קרים עד שהאטריות קרירות.
לשבור את הקצוות הקשים של האספרגוס, ולחתוך את שאר החניתות לאורכים 2 אינץ'. במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר, לטגן במשך 1 דקה, לוודא שלא להשחים את השום.
מוסיף את האספרגוס ומים 1/2 כוס. מבשלים במשך 2 דקות.
שים את קורנפלור לתוך קערת ערבוב קטנה, מערבבים את הנותרים 1/2 כוס מים יין אורז או שרי. מערבבים היטב.
מוסיפים את התערובת הזאת, את רוטב הסויה, ואת השעועית השחורה המותססת, אם אתה משתמש בהם, לירקות המבעבעים.
תן לרוטב לרתוח במשך כמה שניות, להוסיף את התרד ומערבבים עד שהוא נבול.
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום גבוה. מחלקים את האטריות לארבע תלוליות, ומניחים את תלוליות האטריות במחבת החמה. לשטח את התלוליות במחבת כך שטח פני יותר יהיה חום, להפחית את החום בינוני גבוה, ומטגנים את העוגות לפחות 5 דקות, עד שהם מפתחים קרום זהוב-חום על הקרקעית. הפוך את העוגות, ומטגן אותם במשך 3 דקות
בעוד עוגות אטריות לבשל, לחמם את הירקות והרוטב מעט.
מוסיפים את שמן שומשום, מלח ופלפל לתערובת הירקות.
מניחים את עוגות האטריות על צלחות, כפית את הרוטב וירקות מעל ומסביב לעוגות, ומגישים.