פנקייק אטריות סיניות עם אספרגוס
פנקייק אטריות סיניות עם אספרגוס היא ארוחת בוקר המגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני והטבעוני ללא חלב, לקטו אובו, מכיל 533 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמן שומשום, מים, שורש ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 89% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: חטיפי אטריות סיניות , סלט עוף ואטריות סיני ומרק אטריות עוף סיני .
הוראות
בסיר גדול של מים מרתיחים אטריות עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים היטב. שוטפים במים קרירים עד שהאטריות מתקררות.
שוברים את הקצוות הקשים של האספרגוס, וחותכים את שאר החניתות לאורכים של 2 ס"מ. במחבת גדולה מחממים כף אחת מהשמן על אש בינונית.
מוסיפים את השום והג'ינג'ר, מקפיצים במשך דקה, הקפידו לא להשחים את השום.
מוסיפים את האספרגוס ו-1/2 כוס מים. מבשלים במשך 2 דקות.
מכניסים את עמילן התירס לקערת ערבוב קטנה, מערבבים פנימה את 1/2 כוס המים שנותרה ואת יין האורז או השרי. מערבבים היטב.
הוסף את התערובת הזו, את רוטב הסויה ואת השעועית השחורה המותססת, אם אתה משתמש בהן, לירקות המבעבעים.
נותנים לרוטב לרתוח כמה שניות, מוסיפים את התרד ומערבבים עד שהוא נבול.
מחממים את השמן הנותר במחבת על אש גבוהה. מחלקים את האטריות לארבע תלוליות, ומניחים את תלוליות האטריות במחבת החמה. משטחים את התלוליות במחבת כך שיותר שטח פנים ישחים, מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומטגנים את העוגות במשך 5 דקות לפחות, עד שהן מפתחות קרום חום-זהוב בתחתיתן. הופכים את העוגות ומטגנים אותן במשך 3 דקות
בזמן שעוגות האטריות מתבשלות, מחממים מעט את הירקות והרוטב.
מוסיפים לתערובת הירקות את שמן השומשום, המלח והפלפל.
מניחים את עוגות האטריות על צלחות, כפית את הרוטב והירקות מעל ומסביב לעוגות, ומגישים.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ניתן לשלב אסייתי עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיס גונטרום ריזלינג יבש. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![לואיס גונטרום ריזלינג יבש]()
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לריזלינג היבש של לואיס גונטרום 2016 יש ניחוח עדין של אפרסקים לבנים, משמש ואגסים עסיסיים. תחושת פה מרשימה, וטעמים מתמשכים. הריזלינג הקלאסי בהבעה ובאלגנטיות.