פנקייק אנצ'ילדה
המתכון פנקייק אנצ'ילדה מוכן בתוך כ 50 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מכין 12 מנות עם 445 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח תירס, שן שום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד גם סביר מאוד ארוחת הבוקר. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו פאי אנצ'ילדה עם רוטב אנצ' ילדה 2 דקות, קינואה לביבות יוגורט יווניות מחיטה מלאה {הלביבות הבריאות ביותר שהכנתי אי פעם}, ו החביתיות האהובות עליי ללא גלוטן (ולביבות פודינג טופי דביקות!) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מבשלים בקר ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות ומלח. מביאים לרתיחה מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות.
בינתיים, בקערה, שלבו את תערובת הביסקוויטים, הקמח וקמח התירס.
יוצקים חובט על ידי 1/2 כוסות על מחבת חמה משומנת; מורחים ל -6 אינץ'. קוטר. הופכים כאשר נוצרות בועות על גבי לביבות. מבשלים עד שהצד השני מזהיב.
בינתיים, במחבת, מטגנים ביצים עד שהמרכז מוגדר לחלוטין.
מניחים שתי ביצים על שתי פנקייק. למעלה עם תערובת בשר, גבינה ובצל.