פנקייק בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל פנקייק בטטה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 20. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. לך לחנות ותביא שיבולת שועל מגולגלת, ביצה לבנה, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 122 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו פנקייק בטטה, פנקייק בטטה, ו פנקייק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
נקב את הבטטה כמה פעמים במזלג. לעטוף במגבת נייר ולבשל במיקרוגל במשך 5 דקות במלוא העוצמה, או עד מכרז. מגניב מעט, ולהסיר את העור עם סכין קטנה.
בינתיים, לעבד את שיבולת השועל בבלנדר או מעבד מזון עד אבקתי.
מעבירים את שיבולת השועל לקערה גדולה. לשבור את הבטטה לחתיכות, ולמקם במעבד המזון. להתמזג עד חלקה.
מעבירים לקערה עם שיבולת שועל ומערבבים בשמן זית, מולסה, ביצים, ביצה לבנה, וניל, קינמון ויוגורט. התאם את עובי לטעמך על ידי הוספת יוגורט יותר במידת הצורך.
מחממים מחבת משומנת קלות על חום בינוני.
יוצקים 1/4 כוסות הבלילה על המחבת כאשר חם, ומבשלים עד בועות להופיע על פני השטח. הפוך, ומבשל בצד השני עד שחום. המשך עם הבלילה שנותרה.