פנקייק בטטה-פקאן
פנקייק בטטה-פקאן יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, מלח, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), פאי פקאן בטטה סופגניות עם דגני פקאן קראנץ קלויים, ו עוגת בטטה מוארת עם קרום פקאן מתוק ומלוח (ללא גלוטן, פחמימות נמוכות!) (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, 2 כפות פקאן, אבקת אפייה, תבלין פשטידת דלעת, ומלח בקערה גדולה.
מערבבים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצים); מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב עד חלקה. מערבבים בטטות.
כפית על 1/4 גביע הבלילה על מחבת nonstick חם או מחבת nonstick גדולה. הפעל פנקייק כאשר צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים.
מפזרים פנקייק עם 2 כפות פקאן.