קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק בננה עם אננס וcrème Fraîche

פנקייק בננה עם אננס וcrème Fraîche
פנקייק בננה עם אננס וcrème Fraîche עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בננות, קמח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פנקייק ריקוטה קוקוס עם קרם בננה קרם חמאה, פנקייק צרפתי, ו פנקייק ערמונים עם בייקון וcrème Fraîche (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא לימון, אננס, סוכר, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. להפחית חום ומבשלים עד אננס ולימון רכים, 35-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו להתקרר לחלוטין.
1
להקציף קרם fraîche וסוכר בקערה בינונית עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא קמח, מלח, ביצים, חלב, 4 כפות. חמאה, ו -1 כוס מים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים 1/2 כפות חמאה במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני גבוה ומערבלים למחבת המעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת ומניחים 5-6 פרוסות בננה על גבי. לבשל פנקייק עד התחתונה הוא חום זהוב העליון נראה כמעט יבש, על 2 דקות. הפוך ומבשל עד פנקייק הוא רק להגדיר ובננות הן חום זהוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לסדין אפייה; מכסים באופן רופף בנייר כסף ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם חמאה, הבלילה, ופרוסות בננה שנותרו, העברה לתנור כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים פנקייק עם אננס מרמלדה וקרם מוקצף fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
7
לעשות קדימה: ריבה יכול להתבצע 2 שבועות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'