פנקייק בסיסי
פנקייק בסיסי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פנקייק בסיסי, פנקייק סוף השבוע הבסיסי שלך, ו פנקייק חלב חמאה בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים תבנית אפייה מצויד מתלה חוט בתנור.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב שווה; להפריש.
לטאטא יחד את החלב או חלב חמאה, 1/2 כוס שמן או חמאה, ואת הביצים, סוכר, וניל בקערה גדולה עד הביצים הם קצף והסוכר מומס.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החלב ומערבבים עד שמעורבים ומרטבים (הבלילה תהיה גבשושית), כ -50 משיכות. הגדר את הבלילה בצד או לכסות ולאחסן במקרר עד 12 שעות. (אם הבלילה כבר בקירור, מערבבים לפני השימוש.)
מחממים מחבת גדולה ומתובלת מברזל יצוק, מחבת או מחבת על אש בינונית. בדיקה כדי לראות אם המחבת חמה מספיק על ידי הזזת כמה טיפות של מים קרים בו: אם המים מקפצים ו sputters, המחבת מוכנה לשימוש; אם הוא מתאדה באופן מיידי, המחבת חמה מדי. לאחר המחבת מוכנה, להשתמש במגבת נייר לשפשף אותו עם הנותרים 1 כפית שמן או חמאה.מצקת את הבלילה פנקייק למחבת: 1/2 כוס לביבות גדולות (6 אינץ') או 1/4 כוס לביבות קטנות (4 אינץ'). מבשלים עד בועות לחלוטין לכסות את החלק העליון, על 3 עד 4 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד התחתית הם חום זהוב, על 2 דקות.
מעבירים את הפנקייקים לתבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים מיד עם פירות טריים, חמאה וסירופ מייפל.