פנקייק בצל ירוק עם עגבניות-סלסה אבוקדו
המתכון פנקייק בצל ירוק עם סלסה עגבניות אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. לך לחנות ותביא את פפר, פפר, שארפ פרובולון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. נסו עגבניות טריות, אבוקדו וסלסה בצל אדום, תבשיל ארוחת בוקר מתובל עם שלושה תוספות: ריבת פטריות ובצל, עגבניות ופסטו וסלסה שעועית שחורה אבוקדו, ו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 9 מרכיבים בקערה. כיסוי וצינה.
כדי להכין פנקייק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך פלפל שחור) בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מערבבים חלב חמאה וביצה בקערה; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לח.
בואו לעמוד 10 דקות. מקפלים בצל ירוק גבינת פרובולונה.
כפית על 1/4 גביע הבלילה על מחבת לא מקל חם או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול. הפעל פנקייק כאשר צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים (כ 3 דקות).
מגישים סלסה מעל פנקייק חם.