קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק בצל ירוק עם עגבניות-סלסה אבוקדו

פנקייק בצל ירוק עם עגבניות-סלסה אבוקדו
המתכון פנקייק בצל ירוק עם סלסה עגבניות אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. לך לחנות ותביא את פפר, פפר, שארפ פרובולון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. נסו עגבניות טריות, אבוקדו וסלסה בצל אדום, תבשיל ארוחת בוקר מתובל עם שלושה תוספות: ריבת פטריות ובצל, עגבניות ופסטו וסלסה שעועית שחורה אבוקדו, ו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 9 מרכיבים בקערה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להכין פנקייק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך פלפל שחור) בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים חלב חמאה וביצה בקערה; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בואו לעמוד 10 דקות. מקפלים בצל ירוק גבינת פרובולונה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
6
כפית על 1/4 גביע הבלילה על מחבת לא מקל חם או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול. הפעל פנקייק כאשר צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים סלסה מעל פנקייק חם.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו קלוף קצוץאבוקדו קלוף קצוץ1אוראו ממולאים כפולים2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, הוכהביצה, הוכה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםפלפל חלפיניו קצוץ דקפלפל חלפיניו קצוץ דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חמאה דל שומןחלב חמאה דל שומן1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו טרי טחוןאורגנו טרי טחון3941 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שזיף קצוץעגבניות שזיף קצוץ43פלפל האבנרוכפות גרוס sharp provoloneכפות גרוס sharp provolone1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1דאשתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.