פנקייק דלעת מתובל סקווש
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמנת, קמח, קינמון סייגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכונים דומים: דלעת מלוחה סקווש, דלעת מלוחה סקווש, ו פודינג לחם מתובל בדלורית סקווש.
הוראות
שאלוט Hydrate עם מים חמים בקערה קטנה, 5 עד 10 דקות.
מנפים קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט יחד בקערה גדולה.
להקציף ביצים, סקווש, שאלוט, ותמצית וניל יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת קמח עד רק מעורבב. מקפלים דומדמניות לתוך הבלילה.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. לגרוף על הבלילה 1/4 כוס ושחרר לתוך שמן חם. מבשלים פנקייק עד פריך קל השחמה, 6 עד 8 דקות לכל צד. חזור עם הבלילה שנותרה.
מערבבים שמנת חמוצה, תמצית וניל, וסירופ מייפל יחד בקערה.
מגישים על גבי פנקייק סקווש.