קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

פנקייק זנגביל עם תפוחים חמאה

פנקייק זנגביל עם תפוחים חמאה
פנקייק זנגביל עם תפוחים חמאה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קינמון טחון, ביצה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת זנגביל מצופה חמאה עם תפוחים מוקפצים, פנקייק זנגביל עם תפוחים בחמאה, ו עוגיות זנגביל בטעם חמאה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93°. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 10 דקות. מערבבים את הסוכר החום, 2 כפות מים, מיץ לימון, 1/4 כפית קינמון, ו 1/4 כפית מלח. מבשלים עד בועות התערובת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
מיםמים
מלחמלח
3
להסיר מן החום ומערבבים את הוניל; להעביר צלחת הגשה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
4
בינתיים, בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, סוכר מגורען, זנגביל, נשאר 1 כפית קינמון, אבקת האפייה, ונשאר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שלב 1/4 כוס מים, ביצה, מולסה, ו 3 כפות שמן בכוס מדידה; להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים עם מזלג עד התערובת היא רק בשילוב אבל לא חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
6
הוסף מים נוספים במידת הצורך כדי להגיע לעקביות של הבלילה פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
מברשת מחבת nonstick עם קצת שמן; חום מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את תערובת זנגביל למחבת כף נדיבה בכל פעם ולהפיץ לעשות סיבוב 2 1/2 אינץ'; לבשל עד משחימים קלות, על 3 דקות. הפעל וחום בצד השני, 3 עד 4 דקות. חזור עד שכל הבלילה כבר בשימוש. שמור את הפנקייקים חמים בתנור עד שכולם בושלו.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
9
כדי לשרת, לחלק את הפנקייקים בין צלחות קינוח העליון כל מנה עם כמה תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
Published by Broadway Books.שרה מולטון, בוגרת המכון הקולינרי של אמריקה, מארחת כיום את סדרת הטלוויזיה "Sara' s Secret ' s "וכן את" Cooking Live with Sara Moulton". כמו כן, היא משמשת כשפית ראשית לעורכת גורמה ואוכל עבור Good Morning America, המופיעה בתוכנית לעיתים קרובות. היא גרה בניו יורק עם בעלה ושני ילדיה.