פנקייק זנגביל עם תפוחים חמאה
פנקייק זנגביל עם תפוחים חמאה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קינמון טחון, ביצה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת זנגביל מצופה חמאה עם תפוחים מוקפצים, פנקייק זנגביל עם תפוחים בחמאה, ו עוגיות זנגביל בטעם חמאה.
הוראות
מחממים את התנור ל 93°. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 10 דקות. מערבבים את הסוכר החום, 2 כפות מים, מיץ לימון, 1/4 כפית קינמון, ו 1/4 כפית מלח. מבשלים עד בועות התערובת.
להסיר מן החום ומערבבים את הוניל; להעביר צלחת הגשה ולהניח בצד.
בינתיים, בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, סוכר מגורען, זנגביל, נשאר 1 כפית קינמון, אבקת האפייה, ונשאר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
שלב 1/4 כוס מים, ביצה, מולסה, ו 3 כפות שמן בכוס מדידה; להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים עם מזלג עד התערובת היא רק בשילוב אבל לא חלקה.
הוסף מים נוספים במידת הצורך כדי להגיע לעקביות של הבלילה פנקייק.
מברשת מחבת nonstick עם קצת שמן; חום מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את תערובת זנגביל למחבת כף נדיבה בכל פעם ולהפיץ לעשות סיבוב 2 1/2 אינץ'; לבשל עד משחימים קלות, על 3 דקות. הפעל וחום בצד השני, 3 עד 4 דקות. חזור עד שכל הבלילה כבר בשימוש. שמור את הפנקייקים חמים בתנור עד שכולם בושלו.
כדי לשרת, לחלק את הפנקייקים בין צלחות קינוח העליון כל מנה עם כמה תפוחים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
Published by Broadway Books.שרה מולטון, בוגרת המכון הקולינרי של אמריקה, מארחת כיום את סדרת הטלוויזיה "Sara' s Secret ' s "וכן את" Cooking Live with Sara Moulton". כמו כן, היא משמשת כשפית ראשית לעורכת גורמה ואוכל עבור Good Morning America, המופיעה בתוכנית לעיתים קרובות. היא גרה בניו יורק עם בעלה ושני ילדיה.