אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו פנקייק חלב אפרסק, פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה, ו פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף חלב חמאה וביצה, לטאטא עד מעורבב. מקפלים בעדינות אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את הבלילה על ידי 1/4 חופנים על מחבת חם, משומן קלות. לבשל פנקייק 4 עד 6 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים; להפוך ולבשל בצד השני עד חום זהוב.