קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

פנקייק חלב אפרסק

פנקייק חלב אפרסק
אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו פנקייק חלב אפרסק, פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה, ו פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף חלב חמאה וביצה, לטאטא עד מעורבב. מקפלים בעדינות אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את הבלילה על ידי 1/4 חופנים על מחבת חם, משומן קלות. לבשל פנקייק 4 עד 6 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים; להפוך ולבשל בצד השני עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים עם התוספות הרצויות.