קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

פנקייק חלב אפרסק

פנקייק חלב אפרסק
אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו פנקייק חלב אפרסק, פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה, ו פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף חלב חמאה וביצה, לטאטא עד מעורבב. מקפלים בעדינות אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את הבלילה על ידי 1/4 חופנים על מחבת חם, משומן קלות. לבשל פנקייק 4 עד 6 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים; להפוך ולבשל בצד השני עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מגישים עם התוספות הרצויות.