פנקייק חלב חמאה עם תפוחים סירופ מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק חלב עם תפוחים סירופ מייפל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 474 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ מייפל, תפוחים טעים זהוב, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק חלב חמאה עם תפוחים מייפל & פקאן, פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם חמאת מולסה בורבון וסירופ מייפל, ו תפוח s: סירופ קרמל קינמון תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחים 1 כף סירופ מייפל; sauté עד תפוחים הם במכרז, על 5 דקות.
מערבבים בסירופ מייפל 1/2 כוס הנותרים וקינמון.
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג.
לטאטא חמאה, יוגורט וביצה בקערה בינונית כדי לערבב; להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק מעורבב אבל עדיין גבשושי. מערבבים בעדינות ב 1 1/2 כפות חמאה מומסת.
מחבת חום או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מורחים ציפוי דק של חמאה על מחבת ולתת להמיס. עבודה בקבוצות, טיפת הבלילה על ידי 1/3 cupfuls על מחבת, ריווח בנפרד. לבשל פנקייק עד חום על התחתונה בועות טופס על גבי, על 3 דקות. הפוך פנקייק מעל ומבשלים עד ישבנים הם חומים ופנקייקים הם בקושי המשרד לגעת.
העבר לצלחות. חזור עם הבלילה שנותרה, הוספת חמאה יותר למחבת לפי הצורך.
מגישים, מעבירים סירופ מייפל נוסף.