פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם חמאת מולסה בורבון וסירופ מייפל
פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם מולסה בורבון חמאה וסירופ מייפל הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 752 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סודה לשתייה, בורבון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פנקייק בצבע אגוז-Wheatger כסף דולר עם סירופ אוכמניות תוצרת בית, פנקייקס פקאן חמאה עם אפרסקים וסירופ וניל בורבון (יום שני ללא בשר), ו חביתיות שיבולת שועל מכסף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לטאטא יחד את הקמח, אגוזי פקאן, סוכר מגורען, סוכר חום בהיר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
סוכר מגורען
סודה לשתייה
פקאנים
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה, חמאה ותמצית וניל שעועית וניל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שעועית וניל
חלב-חמאה
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת היבשה ומערבבים בעדינות לשלב. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
תן את הבלילה לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות ועד 30 דקות לפני השימוש.
6
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת לא דביקה על חום בינוני ומברשת עם חמאה מומסת. לאחר החמאה מתחילה לרחוש, להשתמש 2 כפות של הבלילה עבור כל פנקייק ומבשלים עד הבועות מופיעות על פני השטח ואת התחתונה הוא חום זהוב, על 2 דקות, להתהפך ומבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מעבירים את הפנקייקים למגש ומתחממים בתנור 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מגישים 6 פנקייקים לאדם, מעל כל אחד עם חלק מחמאת הבורבון.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
חמאה
9
טפטוף עם סירופ מייפל חם ואבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
סירופ מייפל
10
מקשטים עם ענפי נענע טריים ופקאנים קלויים יותר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייה
פקאנים
1
מערבבים את הבורבון והסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש גבוהה עד מופחת 3 כפות, להסיר ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
שים את החמאה, מולסה, מלח תערובת בורבון מקורר במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
בורבון
חמאה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
לגרד לתוך קערה, לכסות עם ניילון לעטוף במקרר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.