קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם חמאת מולסה בורבון וסירופ מייפל

פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם חמאת מולסה בורבון וסירופ מייפל
פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם מולסה בורבון חמאה וסירופ מייפל הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 752 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סודה לשתייה, בורבון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פנקייק בצבע אגוז-Wheatger כסף דולר עם סירופ אוכמניות תוצרת בית, פנקייקס פקאן חמאה עם אפרסקים וסירופ וניל בורבון (יום שני ללא בשר), ו חביתיות שיבולת שועל מכסף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד את הקמח, אגוזי פקאן, סוכר מגורען, סוכר חום בהיר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סודה לשתייהסודה לשתייה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה, חמאה ותמצית וניל שעועית וניל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שעועית ונילשעועית וניל
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת היבשה ומערבבים בעדינות לשלב. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
תן את הבלילה לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות ועד 30 דקות לפני השימוש.
6
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת לא דביקה על חום בינוני ומברשת עם חמאה מומסת. לאחר החמאה מתחילה לרחוש, להשתמש 2 כפות של הבלילה עבור כל פנקייק ומבשלים עד הבועות מופיעות על פני השטח ואת התחתונה הוא חום זהוב, על 2 דקות, להתהפך ומבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מעבירים את הפנקייקים למגש ומתחממים בתנור 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים 6 פנקייקים לאדם, מעל כל אחד עם חלק מחמאת הבורבון.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
חמאהחמאה
9
טפטוף עם סירופ מייפל חם ואבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סירופ מייפלסירופ מייפל
10
מקשטים עם ענפי נענע טריים ופקאנים קלויים יותר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
פקאניםפקאנים
1
מערבבים את הבורבון והסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש גבוהה עד מופחת 3 כפות, להסיר ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
שים את החמאה, מולסה, מלח תערובת בורבון מקורר במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
בורבוןבורבון
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
לגרד לתוך קערה, לכסות עם ניילון לעטוף במקרר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
הסר מהמקרר כ 30 דקות לפני השימוש כדי לרכך.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבורבון איכותי, או יותר לפי הטעםבורבון איכותי, או יותר לפי הטעם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלוס 3 כפות חלב חמאהפלוס 3 כפות חלב חמאה6קצת קישואים קצוציםסוכר ממתקים, לקישוטסוכר ממתקים, לקישוט2larges(חלקית &)(חלקית &)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי6קצת קישואים קצוציםמלח כשר, לפי הטעםמלח כשר, לפי הטעם1גבינת פרמזן מגוררתסוכר חום בהירסוכר חום בהיר6קצת קישואים קצוציםסירופ מייפל טהור, מחומםסירופ מייפל טהור, מחומם3קרום: פירורי קרקר גרהם4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קלויים קצוצים דקפקאנים קלויים קצוצים דק6קצת קישואים קצוציםקצוץ גס אגוזי פקאן קלויים, לקישוט, אופציונליקצוץ גס אגוזי פקאן קלויים, לקישוט, אופציונלי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים משובחמלח ים משובח1גבינת פרמזן מגוררת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה לא מלוחה, מעט מרוכך(2 מקלות) חמאה לא מלוחה, מעט מרוכך3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, מומסת ומקוררת, ועוד למחבתחמאה לא מלוחה, מומסת ומקוררת, ועוד למחבת1שעועית וניל, פיצול לאורכו וזרעים שרוטיםשעועית וניל, פיצול לאורכו וזרעים שרוטים1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור