קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

פנקייק כוסמת

פנקייק כוסמת
פנקייק כוסמת היא ארוחת בוקר המגישה 2. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1313 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, קמח כוסמת, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פנקייק כוסמת, פנקייק כוסמת, ו פנקייק כוסמת זוקיני.

הוראות

1
מחבת טרום חום: 
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים מחבת מתובלת היטב, מחבת ברזל יצוק, או מחבת ללא מקל על חום בינוני. המחבת או המחבת צריכה להיות מוכנה לבלילה ברגע שהיא מעורבבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לטאטא יחד את החומרים יבשים—קמחים, סוכר, מלח, סודה לשתיה-בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את החמאה המומסת על החומרים היבשים ומתחילים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
הכה את הביצה עם מזלג ומערבבים אותו למחצית חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים את תערובת החמאה/ביצה למרכיבים היבשים, ואז מוסיפים לאט את שאר חלב החמאה לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הנכונה לבלילה שלך (ייתכן שלא תצטרך את כל חלב החמאה, תלוי באיזה סוג של חלב חמאה אתה משתמש ואת המותג של קמח).
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים רק עד שהכל משולב. אל תתערבב יותר מדי! כמה גושים זה בסדר.
6
בלילת מצקת על מחבת חמה: לשים כמות קטנה (חצי כפית) של שמן צמחי על המחבת או מחבת ולהפיץ אותו סביב עם מגבת נייר מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
7
מצקת את הבלילה על פני השטח החמים לגודל הרצוי, על 4-5 אינץ ' רחב. (מידה 1/4 כוס יהיה מצקת על פנקייק 4 אינץ'.) להפחית את החום בינוני נמוך. אפשר פנקייק לבשל במשך 2-3 דקות בצד הראשון.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
הפוך פנקייק לצד השני: צפה עבור בועות על פני השטח של פנקייק. כאשר בועות אוויר מתחילות לעלות אל פני השטח במרכז הפנקייק, הפוך את הפנקייק. מבשלים עוד 1-2 דקות, או עד השחמה יפה.
9
פנקייק מוגמר חם: לשמור פנקייק שלך חם על מתלה בתנור להגדיר על "חם", או לערום אותם על צלחת לכסות עם מגבת כפי שאתה עושה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מורחים יותר שמן על המחבת לפי הצורך בין קבוצות של פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים עם חמאה וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי