קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

פנקייק כוסמת

פנקייק כוסמת
פנקייק כוסמת היא ארוחת בוקר המגישה 2. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1313 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, קמח כוסמת, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פנקייק כוסמת, פנקייק כוסמת, ו פנקייק כוסמת זוקיני.

הוראות

1
מחבת טרום חום: 
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים מחבת מתובלת היטב, מחבת ברזל יצוק, או מחבת ללא מקל על חום בינוני. המחבת או המחבת צריכה להיות מוכנה לבלילה ברגע שהיא מעורבבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לטאטא יחד את החומרים יבשים—קמחים, סוכר, מלח, סודה לשתיה-בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את החמאה המומסת על החומרים היבשים ומתחילים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
הכה את הביצה עם מזלג ומערבבים אותו למחצית חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(קיבלר)(קיבלר)
4
מוסיפים את תערובת החמאה/ביצה למרכיבים היבשים, ואז מוסיפים לאט את שאר חלב החמאה לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הנכונה לבלילה שלך (ייתכן שלא תצטרך את כל חלב החמאה, תלוי באיזה סוג של חלב חמאה אתה משתמש ואת המותג של קמח).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
5
מערבבים רק עד שהכל משולב. אל תתערבב יותר מדי! כמה גושים זה בסדר.
6
בלילת מצקת על מחבת חמה: לשים כמות קטנה (חצי כפית) של שמן צמחי על המחבת או מחבת ולהפיץ אותו סביב עם מגבת נייר מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
מצקתמצקת
7
מצקת את הבלילה על פני השטח החמים לגודל הרצוי, על 4-5 אינץ ' רחב. (מידה 1/4 כוס יהיה מצקת על פנקייק 4 אינץ'.) להפחית את החום בינוני נמוך. אפשר פנקייק לבשל במשך 2-3 דקות בצד הראשון.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
הפוך פנקייק לצד השני: צפה עבור בועות על פני השטח של פנקייק. כאשר בועות אוויר מתחילות לעלות אל פני השטח במרכז הפנקייק, הפוך את הפנקייק. מבשלים עוד 1-2 דקות, או עד השחמה יפה.
9
פנקייק מוגמר חם: לשמור פנקייק שלך חם על מתלה בתנור להגדיר על "חם", או לערום אותם על צלחת לכסות עם מגבת כפי שאתה עושה יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מורחים יותר שמן על המחבת לפי הצורך בין קבוצות של פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים עם חמאה וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה