פנקייק כוסמת
פנקייק כוסמת היא ארוחת בוקר המגישה 2. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1313 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, קמח כוסמת, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פנקייק כוסמת, פנקייק כוסמת, ו פנקייק כוסמת זוקיני.
הוראות
מחממים מחבת מתובלת היטב, מחבת ברזל יצוק, או מחבת ללא מקל על חום בינוני. המחבת או המחבת צריכה להיות מוכנה לבלילה ברגע שהיא מעורבבת.
לטאטא יחד את החומרים יבשים—קמחים, סוכר, מלח, סודה לשתיה-בקערה גדולה.
יוצקים את החמאה המומסת על החומרים היבשים ומתחילים לערבב.
הכה את הביצה עם מזלג ומערבבים אותו למחצית חלב החמאה.
מוסיפים את תערובת החמאה/ביצה למרכיבים היבשים, ואז מוסיפים לאט את שאר חלב החמאה לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הנכונה לבלילה שלך (ייתכן שלא תצטרך את כל חלב החמאה, תלוי באיזה סוג של חלב חמאה אתה משתמש ואת המותג של קמח).
מערבבים רק עד שהכל משולב. אל תתערבב יותר מדי! כמה גושים זה בסדר.
בלילת מצקת על מחבת חמה: לשים כמות קטנה (חצי כפית) של שמן צמחי על המחבת או מחבת ולהפיץ אותו סביב עם מגבת נייר מעיל.
מצקת את הבלילה על פני השטח החמים לגודל הרצוי, על 4-5 אינץ ' רחב. (מידה 1/4 כוס יהיה מצקת על פנקייק 4 אינץ'.) להפחית את החום בינוני נמוך. אפשר פנקייק לבשל במשך 2-3 דקות בצד הראשון.
הפוך פנקייק לצד השני: צפה עבור בועות על פני השטח של פנקייק. כאשר בועות אוויר מתחילות לעלות אל פני השטח במרכז הפנקייק, הפוך את הפנקייק. מבשלים עוד 1-2 דקות, או עד השחמה יפה.
פנקייק מוגמר חם: לשמור פנקייק שלך חם על מתלה בתנור להגדיר על "חם", או לערום אותם על צלחת לכסות עם מגבת כפי שאתה עושה יותר.
מורחים יותר שמן על המחבת לפי הצורך בין קבוצות של פנקייק.
מגישים עם חמאה וסירופ מייפל.