פנקייק כוסמת מלא ביצה
פנקייק כוסמת מלא ביצה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 914 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח כוסמת, חמאה, גבינת חלב פרה כגון בופור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנקייק כוסמת אוכמניות, פיצת פנקייק כוסמת צמחונית, ו תפוז ללא גלוטן וחביתיות קלוי שומשום כוסמת פנקייק Snackers.
הוראות
בקערה בינונית מקציפים יחד את קמח כוסמת ומלח. בקערה גדולה נפרדת להכות 2 של הביצים בקלילות ואז לטאטא 1 ½ כוסות של החלב. אם התערובת עבה מדי, מוסיפים את החלב שנותר עד עקביות קטיפתי (לא עבה ולא דק) מושגת. מכסים ומקררים את הבלילה לפחות 30 דקות. מערבבים כדי רקומבין לפני השימוש.
מחממים מחבת 8 אינץ ' לא מקל מחבת או מחבת קרפ עם מכסה מעל חום בינוני בערך 1 דקה.
מוסיפים את החמאה, מתערבלים כדי לצפות את המחבת. מצקת על ½ כוס הבלילה על אמצע המחבת ומיד להתחיל מסתחרר המחבת כדי להפיץ את הבלילה על פני השטח. מבשלים 45 עד 60 שניות או עד חום זהוב קלות. הפוך ומייד להשתין על פני השטח עם כ 1/8 של הגבינה, לפצח ביצה אחת למרכז ואז מפזרים עוד 1/8 של הגבינה; העונה עם מלח ופלפל. מקפלים את הקצוות הצדדיים של פנקייק כוסמת על הביצה, משאיר את החלמון חשוף ושבור.
מניחים את המכסה על המחבת ומבשלים עד החלמון הוא בקושי להגדיר, על 3 עד 5 דקות או לטעמך.
מגישים חם. חזור על 3 פעמים נוספות עם ביצים ובלילה שנותרו.