קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק לימון (או ליים או כתום) ריקוטה

פנקייק לימון (או ליים או כתום) ריקוטה
פנקייק לימון (או סיד או כתום) ריקוטה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 296 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב מאוד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, שמן בוטנים, סירופ מייפל מדרגה b חם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. נסו דבש פריחת תפוזים גולמי מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמים לחביתיות דבש מחיטה מלאה של דונה היי וריקוטה מ "רענן ואור", פנקייק ריקוטה כתום, ו פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבלילה פנקייק וגלידת הדר יחד בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
פעם כל כך בעדינות לקפל את גבינת ריקוטה, דואג לא להרוס את המרקם שלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3
הכן את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
זרוק את הבלילה פנקייק על המחבת על פי ההוראות ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד בועות להופיע על כמעט כל פני השטח של פנקייק.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הפעל בעדינות רבה הקש על פנקייק עם מרית מתכת כדי להפוך אותם אחידים בעובי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מבשלים עד הצד השני הוא זהב, על 2 דקות, ומגישים בצד למעלה.
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
קני שופסין הוא שף אוטודידקט שפיתח סגנון משלו: הוא צובע מחוץ לקווים ואז משתמש בעפרונות הפנקייק שלו. 'הוא גר בגריניץ' וילג.Carolynn Carreño הוא עיתונאי עטור פרסים ג ' יימס בירד של 100 דרכים להיות פסטה, פעם על טארט, ו טוויסט של פרק כף היד. היא גרה בלוס אנג ' לס ובניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי