פנקייק מחיטה מלאה עם ציפוי אגוזים
פנקייק מחיטה מלאה עם ציפוי אגוזים הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לך שקדים, זרעי דלעת, חלב דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. עם כפית נסו פנקייק תפוח מחיטה מלאה עם ציפוי אגוזים, חביתיות שקדים עם תפוח / ציפוי רימון, ו עוגת סלאב תפוח עם ציפוי שיבולת שועל אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הפוך את ציפוי: במחבת גדולה, טוסט השקדים וזרעי דלעת על חום בינוני גבוה, ערבוב, במשך כ 1 דקה.
מוסיפים את גרעיני החמניות ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מוסיפים את זרעי השומשום למחבת. מכסים ומבשלים, מנערים את המחבת, עד הזרעים קלויים, על 30 שניות יותר.
מעבירים את האגוזים הקלויים והזרעים לקערה בגודל בינוני.
תוסיף את נבט החיטה. מערבבים בסירופ וקורט של מלח ומניחים בצד.
שים את התפוח בקערה חסינת מיקרוגל, מכסים בחוזקה עם ניילון נצמד ומיקרוגל על גבוה עד שהתרכך, על 2 דקות. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא את הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה, 1/2 כוס חלב ודבש. לאט לאט לטאטא את תערובת הביצים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד רק בשילוב. אם הבלילה נראית עבה מדי, להוסיף כמה שיותר חלב 1/4 הנותרים לפי הצורך.
לרסס מחבת לא מקל גדולה עם ספריי בישול וחום על חום בינוני. כפית על 1/4 גביע הבלילה לכל פנקייק למחבת ולמעלה כל פנקייק עם כף גדושה של התפוח מבושל. הפוך כאשר צמרות פנקייק מכוסים בועות הקצוות נראים מבושלים, על 2 דקות. מבשלים עד שהפנקייקים בצבע חום זהוב ומבושלים, 1 עד 2 דקות נוספות.
מגישים מיד או להעביר את הפנקייקים המבושלים לצלחת חסינת אש ולהתחמם בתנור 250 מעלות f שחומם מראש בעת ביצוע השאר. כדי לשרת, לארגן 3 פנקייק לצלחת ומפזרים כל מנה עם 1/4 כוס של ציפוי.
מגישים עם סירופ מייפל נוסף.