קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פנקייק נוצה חמאת בוטנים

פנקייק נוצה חמאת בוטנים
פנקייק נוצה חמאת בוטנים הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. . אם יש לך ביצה, jif® תוספת חמאת בוטנים פריכה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פנקייק חמאת בוטנים, פנקייק חמאת בוטנים, ו פנקייק גביע חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לנצח ביצה עם חמאת בוטנים בקערה קטנה עד מעורבב. מערבבים בחלב ושמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להוסיף בבת אחת את החומרים יבשים, מכות עד מעורבב.
4
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה או מחבת ל 375 מעלות F. ספריי עם תרסיס בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
יוצקים 2 כפות הבלילה עבור כל פנקייק על מחבת. מבשלים עד בועות לשבור את פני השטח. הפעל וחום בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מגישים עם סירופ, פירות טריים או אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
פירות טרייםפירות טריים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ