קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פנקייק פאי דלעת

פנקייק פאי דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק פשטידת דלעת. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, סודה לשתיה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל וציפורן בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הביצה, חלב, מחית דלעת, חמאה וסוכר חום בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים.
4
מחממים מחבת על חום בינוני וממיסים בה מגע של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים 1/4 עד 1/3 כוס של התערובת לתוך המחבת ומבשלים עד פני השטח מתחיל בועה ואת התחתון הוא חום זהוב, על 2-3 דקות, להעיף את הפנקייק ולבשל את הצד השני עד התחתון הוא חום זהוב, על 1-2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי