פנקייק פאי דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק פשטידת דלעת. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, סודה לשתיה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל וציפורן בקערה גדולה.
מערבבים את הביצה, חלב, מחית דלעת, חמאה וסוכר חום בקערה אחרת.
מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים.
מחממים מחבת על חום בינוני וממיסים בה מגע של חמאה.
יוצקים 1/4 עד 1/3 כוס של התערובת לתוך המחבת ומבשלים עד פני השטח מתחיל בועה ואת התחתון הוא חום זהוב, על 2-3 דקות, להעיף את הפנקייק ולבשל את הצד השני עד התחתון הוא חום זהוב, על 1-2 דקות.