פנקייק רוסי-בליני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופה, אז תנו הזדמנות ל פנקייק רוסי - בליני. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 50 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . 239 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה על 35 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו פנקייק גבינה רוסי, פנקייק רוסי Oladi, ו אולאדי עם תפוחים (פנקייק חלב חמאה רוסי) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, סוכר, ומלח. מנפים את הקמח לתוך הקערה, ומערבבים יחד עם החלב.
מערבבים עד חלקה מעורבב היטב. הבלילה צריכה להיות דקה.
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני. שמן קל את המחבת או תרסיס עם ספריי בישול.
יוצקים על 2 כפות של הבלילה, או ככל הרצוי, לתוך המחבת. הטה את המחבת כדי להפיץ את הבלילה באופן שווה. כאשר הקצוות נראים חדים והמרכז נראה יבש, יש להחליק מרית בזהירות מתחת לבלין. הפוך, ומבשל במשך כ 1 דקה בצד השני, או עד השחמה קלה.
הסר בליני לצלחת. שים קצת חמאה על גבי, ולהמשיך לערום את בליני על גבי אחד את השני. כדי לשרת, להפיץ עם המילוי הרצוי, ואז לקפל במחצית, ובחצי שוב כדי ליצור משולש. מממ מממ!