פנקייק ריקוטה עם אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק ריקוטה עם אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 412 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך קמח, אוכמניות, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: כל יום חיוני: פנקייק ריקוטה לימון עם אוכמניות, פנקייק מחיטה מלאה עם ריקוטן ואוכמניות {סופר פשוט}, ו דבש פריחת תפוזים גולמי מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמים לחביתיות דבש מחיטה מלאה של דונה היי וריקוטה מ " רענן ואור".
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים ביצה עם חלב, ריקוטה, סוכר וניל.
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד שהבלילה חלקה.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד מקציף. הכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר.
מחממים מחבת, ואז מורחים עליה מעט חמאה. עבור כל פנקייק, מצקת כוס קטנה 1/4 של הבלילה על המחבת; הקפד להשאיר מספיק מקום בין פנקייק. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד תחתית הם זהובים ואת פנקייק הם רק מתחילים להגדיר, 1 עד 2 דקות.
מפזרים כל פנקייק עם כמה אוכמניות ולחץ קלות. הפוך את הפנקייקים ומבשלים עד הזהב על הקרקעית מבושל דרך, על 1 דקה יותר.
להעביר את הפנקייקים צלחות ולשמור אותם חמים בתנור בזמן שאתה עושה את השאר.
מגישים את הפנקייקים עם סירופ מייפל.